Online marketing

A Google helyezés az egyik fontos mutatója annak, hogy a honlapunk milyen pozícióban helyezkedik el az interneten, hogy találnak rá az emberek, hogy talál rá a kereső. Ahhoz, hogy a honlapunk hasznot hozzon, szükséges, hogy keresőbarát legyen, de manapság ez csak az egyik feltétele annak, hogy a website forgalmat is generáljon.
Fontos szempont még, hogy a közösségi oldalakon
is legyen a cég részéről rendszeres aktivitás, hogy sokféle tartalommal találkozzanak a vevők, ezáltal meggyőződhessenek a cég hozzáértéséről. Emellett hirdetések, blogposztok, videók elhelyezése és népszerűsítése is további látogatókat generál. Ebben az összetett rendszerben cégünk többféle online marketing csomagot kínál, ezek közül kettőt mutatunk be:

Google Adwords
fiókkezelés

Fontos, hogy szem előtt legyen a keresőben, akkor is, ha egyébként a találati listán rosszul teljesít. Az Adwords fiókkezelés az alábbi szolgáltatásokat foglalja magában:

 • Fiók létrehozás
 • Kampányok tervezése, indítása
 • Hirdetések szerkesztése
 • Konkurenciafigyelés
 • Adatelemzés
 • Javaslatok a hatékony
 • marketingtevékenységre

A fiók felépítésének, kezelésének havi díja 19.000. + ÁFA-tól kezdődik.
További információkért írjon, vagy hívjon bennünket a +36 30 9457 634 –s számon.

Honlapkészítés

A website elkészítése előtt érdemes összeszedni pár olyan jellemzőt, mely a jó honlapok ismérveit hordozzák magukon. Mutatunk pár példát:

 • A jó holnap letisztult, átlátható
 • Van mobil verziója
 • Érthető, kifejező a megfogalmazása, található rajta képi és videótartalom is
 • Adott a kommunikációs lehetőség a látogatókkal: chatablak, visszahívás, üzenetküldés
 • Közösségi funkciót, interaktív felületet is magában foglal
 • Naprakész, aktuális tartalommal bír

Kérjen ajánlatot e-mailben, vagy kérjen visszahívást és elkészítjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat. Továbbá hívhat bennünket a +36 30 9457 634 –s számon.


Social media

Magyarországon jelenleg leginkább a Facebook jelenti a közösségi médiát, ott találhatóak a cégek és a magánszemélyek is.
Látszólag egyszerűnek tűnik, valójában azonban elég bonyolult és összetett, valamint időigényes feladat Facebook profilt üzemeltetni. Ennek fő oka az, hogy a közönség érdeklődését tudni kell fenntartani.
A céges Facebook-profil akkor lehet igazán sikeres, ha azon egyszerre vannak érdekes információk a
cégről valamint olyan témába vágó hírek, melyek bár nem szakmai anyagok, az adott területtel összefüggésbe hozhatók. (Egy sportszergyártó-, vagy forgalmazó nyugodtan megoszthat sporteredményeket, szurkolói statisztikákat, bemutathat sportolókat stb.)
A Facebook-profil kezelői egyfajta szerkesztő, válogató munkatársak, akik releváns infókkal látják el az érdeklődőket.

Ár: 39.000 + ÁFA / hónaptól

További információkért írjon, vagy hívjon bennünket a +36 30 9457 634 –s számon.

KeyPozi ügynökségeknek

Amennyiben Ön nem csak egy-két honlapot kezel, nem csak egy-két kampányért felel, úgy érdemes felvennie velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük annak a lehetőségét, miként állíthatjuk be a
rendszerünket, hogy Ön akár belső hozzáféréssel saját kezűleg állítsa össze heti jelentéseit ügyfelei számára. Fejlesztéseink lehetőséget adnak arra is, hogy akár a saját nevében szolgálja ki partnereit.

További információkért írjon, vagy hívjon bennünket a +36 30 9457 634 –s számon.